Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благотворителен арт-базар в подкрепа на Васил Бамбурски в неделя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 29.11.2013Коментари ()1350
©
На 01.12.2013г. (неделя) ще се проведе благотворителен арт-базар в кафе-галерия "Мароко" в подкрепа на Васил Бамбурски. Младият баскетболист страда от остра лимфообластна левкемия и спешно се нуждае от костно-мозъчна трансплантация.

Инициатива ще протече сред музика и приятели в уютната атмосфера на кафе-галерия "Мароко" в Пловдив, Стария град. На благотворителното изложение ще бъдат представени картини, ръчно изработени подаръци и книги.

Събитието се организира със съдействието на интернет сайта www.llbsfound.org - "Обичай живота и вярвай в спасението". Интернет платформата е насочена към публикуването на полезна информация в областта на проблемите, свързани с онкологичните и други тежки заболявания. Не на последно място сайтът подпомага популяризирането на дарителски кампании на на хора, страдащи от гореизброените категории заболявания, в борбата с които има нужда от специфично и системно лечение, от полагането на посттерапевтични, на специални медицински грижи и др.

В благотворителното събитие ще се включат авторите Георги Коларов, Тодор Ангелиев, Ангел Пачаманов, Диана Папазова, Петя Хинкова, Алек Александров, Тоню Цанев, Андрей Кръстев, Ази, Галя Кръстева, Кирил Кирезиев, Мина Денева, Марина Кошинска, Боряна Лефтерова. Музикалните изпълнения ще са на Симеон Симеонов (пиано) и Звездана Новакович (вокал).

Благотворителната изложба-базар ще се проведе от 11-19ч. кафе-галерия "Мароко" се намира на ул. "Проф.Крикор Азарян" №7, Стар град, Пловдив (с/у хотел "Хеброс"). Включете се, за да помогнем на Васил!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Blagotvoritelen-art-bazar-v-podkrepa-na-Vasil-Bamburski-v-nedelya-466710
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.