Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отчитат напредъка по водния проект на Раковски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:30 / 03.12.2013Коментари ()1984
© Plovdiv24.bg
Пресконференция за публичното представяне на напредъка по проект: "Интегриран воден проект на гр. Раковски за частично изграждане на главни колектори и вътрешна канализационна мрежа, ПСОВ и реконструкция на съществуващата водопроводна мрежа по улиците, предвидени за канализация" ще се проведе днес, 03.12.2013 г., от 10:30 ч. в Регионален пресклуб на БТА-Пловдив, пл. "Централен" 1.

На събитието ще бъдат отчетени извършените до момента дейности по реконструкция на водопроводната мрежа, изграждане на главни колектори и канализационна мрежа в града и ще бъде обявен напредъкът на строежа на пречиствателна станция за отпадни води (ПСОВ), която ще гарантира пречистването на отпадните води на населението на град Раковски.

Община Раковски ще представи подробна информация за етапите, финансирането и сроковете на изпълнение на мащабния проект.

В пресконференцията ще вземат участие Иван Антонов - кмет на Община Раковски, Младен Шишков - председател на Общински съвет, Мария Пенсова - зам.-кмет и ръководител на звеното за изпълнение на проекта.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Otchitat-napreduka-po-vodniya-proekt-na-Rakovski-467221
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.