Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартира подготвителен курс в BRITANICA за престижния сертификат ILEC - юридически английски за бъдещи и действащи юристи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:36 / 06.12.2013Коментари ()3514
Сертификатът на University of Cambridge ILEC дава предимство и увереност при използване на специфична правна терминология, развива умения за свободно общуване на английски език в сферата на правото.

Сертификатът ILEC удостоверява езиковите умения в международен правен контекст. Той е разработен с помощта на TransLegal - водеща европейска фирма на юристите-лингвисти и се признава от водещи юридически и академични институции като Асоциацията на европейските фирмени юристи, Асоциацията на европейските студенти по право, Френската търговска камара, водещата британска правна компания Linklaters, University of Edinburg, Boston University и много други.

В BRITANICA може да се подготвите и да се явите на ипзпит за сертификата ILEC. Подготвителните курсове стартират на 18.01.2014г., филиал BRITANICA Пловдив.

Курсовете по юридически английски в BRITANICA са ориентирани към изучаване на теми от основните правни области - търговско право, корпоративно право, право на интелектуалната собственост, международно право, трудово право и др. Обучението е подходящо както за действащи юристи, така и за студенти по право.

Учебната програма подготвя кандидатите по формата на изпита. По време на курсовете се изграждат и развиват четирите основни умения - четене, слушане, говорене и писане. Изучават се текстове с правна насоченост, откъси от правни журнали. Лексиката се обогатява с фрази характерни за правната кореспонденция, развива се умението за говорима и писмена комуникация на английски език с колеги, клиенти, институции.

Изпитът за сертификатa ILEC се състои от 4 секции - Reading, Writing, Speaking и Listening, които тестват уменията на кандидатите по английски език в контекста на правната област. Изпитът продължава общо около 3 часа и 30 минути, в него се включват реални задачи и теми, които са част от ежедневието на специалистите в областта на правото.

рекламна публикация



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Startira-podgotvitelen-kurs-v-BRITANICA-za-prestizhniya-sertifikat-ILEC-yuridicheski-angliiski-za-budeshti-i-deistvashti-yuristi-467935
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.