Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Провокират пловдивчани с "Пиеса за вибратора"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 08.12.2013Коментари ()1229
©
Народен театър "Иван Вазов" надниква през ключалката на лекарския кабинет с комедията "В съседната стая... или Пиеса за вибратора". Представлението ще е днес в Градския дом на културата. Награждаваната пиеса проследява истинската история на първия вибратор и вълненията около приложението му с медицински цели. Спектакълът съвсем не е порно, а напротив - умело се движи по ръба на невинността благодарение на режисурата на Валентин Танев. Това е забавната история на д-р Гивингс, който лекува жени със здравословни проблеми. 

Основна е темата за липсата на любов и внимание между партньорите в семейните двойки. Актьорският състав е звезден! На сцената излизат Бойка Велкова - музата на Теодосий Спасов, младият господин "Минута е много" Стефан Спасов, красавицата от "Седем часа разлика" Илиана Лазарова, чаровният Фахрадин Фахрадинов и доайенът Мариус Донкин.

Пиесата с номинация за "Пулицър" се играе с голям успех на Бродуей и получава световна популярност с холивудската екранизация "Хистерия". Билети за комедията "В съседната стая или Пиеса за вибратора" се продават на касата на Драматичен театър Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Provokirat-plovdivchani-s-Piesa-za-vibratora-468062
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.