Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Синдикатът на служителите в затворите ще проведе Общо събрание в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 08.02.2014Коментари ()885
© Plovdiv24.bg
Насоки за действие на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ) през 2014 г. ще бъдат приети днес от делегатите на Общото събрание на съюза. Отчетно-изборното събрание ще се проведе в Конферентния център на хотел "Алианс" в Пловдив на бул. "Васил Априлов" № 7.

В рамките на събранието ще бъде отчетена дейността на Управителния съвет за 2013 г., ще бъдат обсъдени предложения за промени в устава на Сдружението, промени в Управителния съвет (УС) и Контролната комисия (КК) на синдиката, както други актуални теми.

Очаква се събитието да бъде уважено и от заместник-министъра на правосъдието Илия Ангелов, също от ръководители на ГД "Изпълнение на наказанията и представители на най - големият полицейски синдикат (СФСМВР).

ССЗБ обединява служители на затвори, арести и пробационни служби от цялата страна, разпределени в 16 синдикални дружества и 7 синдикални секции по месторабота на регионален принцип.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sindikatut-na-sluzhitelite-v-zatvorite-shte-provede-Obshto-subranie-v-Plovdiv-477768
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.