Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Второ гише за местни данъци и такси в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 18.03.2014Коментари ()2177
©
В момента протича най-активната кампания по заплащане на местни данъци и такси от гражданите на Пловдив, което се дължи на възможността за плащане с отстъпка от 5 на сто до 30.04.2014 г. За да не пътуват пловдивчани от различни точки на града до Дирекция "Местни данъци и такси" на улица Радецки № 18, има изнесени гишета във всички райони на града. 

"Много граждани желаят да заплатят местните си данъци и такси с отстъпка и по тази причина бе необходимо да се създаде поне още едно гише района, за да се създаде удобство и по-бързо обслужване", заяви кметът на "Тракия" Костадин Димитров, който проведе спешна среща с ресорния заместник-кмет на Община Пловдив Розалин Петков

След извършена проверка на място в кметството в "Тракия", специалистите установиха, че това е техническо допустимо. Взети са необходимите мерки и от днес 18 март (вторник) до 30 април - края на кампанията, в административната сграда на район "Тракия", бул. "Освобождение" № 63, отвори и второ гише, на което всеки би могъл да заплати своите местни данъци и такси, съобщи Димитров.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vtoro-gishe-za-mestni-danuci-i-taksi-v-Trakiya-484457
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.