Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьорите на Градски транспорт-Пловдив все пак излязоха по улиците, няма да работят в петък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:46 / 14.03.2005Коментари ()1798
©
Въпреки заплахата, че няма да работят, шофьорите на Градски транспорт-Пловдив, все пак днес излязоха, съобщи радио Пловдив. Бяга убедени с молба да изчакат решението на специалната общинска сесия в петък. Закъснели са само колите на гараж в Столипиново, но и те са тръгнали около 7 часа.
В деня на заседанието на Общински съвет автобусите ще се движат от 8 часа сутринта като прекъснат, за да присъстват на сесията.
От четири месеца шофьорите не са получавали заплата и не са им дадени гаранции, че ще им бъдат изплатени скоро. От друга страна има и недостиг на гориво и същевременно се отчита преразход за колите.
Проблемите в Градски транспорт-Пловдив ЕООД не се решават от години. Миналият месец кметът Иван Чомаков предложи 60% от фирмата да бъде приватизирана, за да се спаси - по темата: Кметът на Пловдив предлага частична приватизация на ''Градски транспорт''.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shofyorite-na-Gradski-transport-Plovdiv-vse-pak-izlyazoha-po-ulicite-nyama-da-rabotyat-v-petuk-5140
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.