Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
GORILLAZ се завръщат с ''Damon Days''
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 15.03.2005Коментари ()1533
©
„Всяка голяма група е жертва на своя успех! Анимационните групи не правят изключение” - това заяви китаристката на „Горилас” Нуудъл, която представи подробности около втория албум на бандата „Demon Days”, след огромния успех на дебютния „Gorillaz”. По думите на барабаниста Ръсел Хобс, Нуудъл е допринесла най-много за появата на новия албум, защото е авторка на по-голямата част от песните.
Дебютният едноименен албум на “Горилас” се превърна в разбиващ в жанрово отношение мулти платинен хит с над 5 милионни продажби по света. Новата тогава група отвори нова страница в музикалната индустрия, благодарение на изключителните таланти Джейми Хюлет и Деймън Олбарн. “Demon Days” е името на новата продукция, която предстои да бъде издадена на 23 май, а първият сингъл от нея е “Feel Good Inc”, съобщажат от Вирджиния Рекърдс.
“Demon Days” е копродуциран от “Горилас” и Грей Олбърн (“Дейнджърмаус”), с помощта на Деймън Олбарн и е записан в собственото студио на бандата “Конг”. Новата тава представлява по-мрачно и наситено пътешествие от това в “Gorillaz” от 2001 година. „Неизбежно е върху общото звучене на албума да не се отразят времето, климата и мястото, на което го записвахме. В албума се усеща някакво особено чувство.Сякаш някой е хванал първия албум и го е оцветил” - споделя ТуДи!
Реномето на “Горилас” благодарение на техните постижения и ентусиазъм без проблем им осигуряват звездни гост участници в новата продукция. Своя принос са дали Де Ла Соул, Нена Чери, Руутс Манюва, Айк Търнър, Шон Райдър, Денис Хопър и др.
Около “Demon Days” ще има още една предизвикателна кампания, която ще изстреля “Горилас” още по-високо в звездната орбита, а музикалните умения и креативно им въображение ще отведе слушателите отвъд пределите на предишното брилантно творение на бандата.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/GORILLAZ-se-zavrushtat-s-Damon-Days-5175
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.