Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бойко Борисов: Анонимката за убитите шофьори е предизборен ход
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:28 / 21.03.2005Коментари ()2283
©
Коментар за анонимното писмо, в което се твърди, че убитите в Ирак български шофьори Ивайло Кепов и Георги Лазов са станали жертва на неуредени наркоотношения, публикува в-к "Монитор" в днешния си брой:
Първо - всеки ден дейността на МВР е на показ. За първи път в историята си то беше припознато за партньор от най-могъщите световни служби. За първи път българин се срещна с директори на федерални служби по тяхна покана. За първи път в България рязко обществото започна да харесва дейността на своята полиция. Европейските служби и европейските правителства, включително и в момента, действат по няколко десетки програми. В момента в Мюнхен правим програма за преквалификация на кадрите, която е за близо 1 млн. евро. В същото време тонове наркотици, крадци и сутеньори се залавят и посланиците на страни като Франция, Германия, Испания и Италия не скриват аплодисментите за това, което прави българската полиция. Нещо повече - европейските полиции започнаха да отделят от своя бюджет да закупуват стотици автомобили, които вие виждате, специална техника и оборудване, именно поради добрите резултати. Това, че доведох представителите на ФБР и открих офис на бюрото в София, смущава много организираната престъпност и нейните покровители, които не искам да ги наричам с истинските им имена и да казвам къде се намират. Самият факт, че има закон за жалбите и сигналите на граждани, където изрично пише, че анонимен материал не се завежда, не се коментира, как този, понеже е срещу мен и президента, стигна до национална телевизия? Каква му е целта? Защо точно в парламента отиде?
Понеже се пусна, че ще водя листи в Пловдив, в Плевен и изведнъж това консолидира много врагове. В същото време осветих 840 човека - тежък криминален контингент, който мислеше, че ще продължи да си върши безчинствата по Европа със сменените имена, за което те са дали много пари, за да си ги сменят. Колко пари им струва това? То е повече от ясно, че всичко е предизборно.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Boiko-Borisov-Anonimkata-za-ubitite-shofyori-e-predizboren-hod-5327
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.