Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Как да плащаме по-малко за ток ще говорят на започващата днес конференция в панаира в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 13.04.2005Коментари ()842
©
Днес започва тридневната конференция по енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници в Международен панаир - Пловдив. Представители от 28 държави ще вземат участие в събитието с представяне на технологии и продукти за спестяване на енергията.
Във форума ще вземе участие д-р Херман Шийър, президент на Световния съвет за възобновяема енергия. ViaExpo, организатор на срещата, ще запознаят участниците от местните власти и фирмите с успешни практики в енергийните проекти. Една от целите на организаторите е да покажат технологии и практики за спестяване на електроенергията. Според тях по този начин производството на стоки ще намали себестойността си, а гражданите и фирмите ще плащат по-малки сметки за ток.
В конференцията ще участват с изнасяне на лекции и представители на Министерство на икономиката, Министерство на околната среда и водите, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на енергетиката и енергийните ресурси, както и някои от дружествата за енергоспестяване в Пловдивска област - тези в Цалапица и Първенец.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kak-da-plashtame-po-malko-za-tok-shte-govoryat-na-zapochvashtata-dnes-konferenciya-v-panaira-v-Plovdiv-6048
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.