Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мръсотия и дупки при строеж на жилищен комплекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 02.10.2008Коментари ()2889
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Невъобразима мръсотия съпътства строежа на комплекса "Райски кът - 2" от фирма "Стройколукс" в район "Южен", сигнализира читател на Plovdiv24.bg. При проверка на случая се оказа, че фирмата има съставен акт за неподдържане чистотата на обекта си. "Ще бъде разпоредена незабавна проверка от специалистите на отдел "Екология", която своевременно ще огласи състоянието на строителната площадка, обясни заместник-кметът на "Южен" Пламен Начев. "Готови сме с всички сили да се борим и разчитаме на будната гражданска съвест, за да получаваме информация за нередностите в района", каза районният кмет Александър Колев. Начев също изрази готовност да съставят актове и да настояват за спазване на правилата, но призна, че санкциите са прекалено малки, за да стреснат една голяма строителна фирма.

Тежките машини, обслужващи обекта, са отворили огромна дупка на пътя, която ще бъде ремонтирана от район "Южен" за сметка на фирмата, каза още Пламен Начев.

От фирмата строител на комплекса се свързаха с нас и обясниха, че никакви актове не са достигали до тях и най-вероятно става въпрос за фирма, строяща в непосредствена близост, която не спазва чистота на обекта си. Управителят на "Стройколукс" опроверга и информацията на Пламен Начев, че огромната дупка пред строежите, е от техните камиони. Според него, маршрутът на съседната фирма минава оттам, а не на "Стройколукс".

Очаквайте допълнителна информация по случая само в Plovdiv24.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 4
02.10.2009 »
03.10.2008 »
03.10.2008 »
02.10.2008 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mrusotiya-i-dupki-pri-stroezh-na-zhilishten-kompleks-61299
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.