Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трима загинаха, четирима са ранени при тежка катастрофа в Пазарджишко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 18.04.2005Коментари ()1352
Тежка автомобилна катастрофа отне живота на трима души. Сред загиналите е 10-годишно момиченце. Други две деца, на 5 и 6 години, са с травми. Пострадали са общо 7 човека. Инцидентът е станал в неделния следобед на кръстовището на пътищата Пазарджик - с. Ветрен и с.Карабунар - гр.Септември. Причината за инцидента е отнето предимство. Водачът на лек автомобил “Фолксваген Голф” - 35-годишният П.И. от София, не спира на знак “Стоп” и се врязва странично в лек автомобил "Ауди" с водач Б.Х., на 32 години, от Септември. В автомобила са се возели общо 7 човека, три от които деца. Едно от тях – 10-годишната М.М. е изхвърчала на десетина метра от колата и е починала. На място са убити 63-годишният Е.Б. и съпругата му А.Д. 55 г., и двамата от София. Те са се возели в “Голф”-а. В ортопедичното отделение на пазарджишката болница са настанени петима мъже и жени. Сред тях е и водачът на неспрелия на знака “Стоп” автомобил. С травми са и две момченца, на 5 и 6 години, пътували в “Ауди”-то.
По случая е образувано следствено дело. От полицията в Пазарджик са категорични, че водачът на “Голф”-а носи изцяло вината. Колата му не е оставила и сантиметър спирачен път, уточни говорителят на РДВР - Мирослав Стоянов. Информацията е на PA media.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Trima-zaginaha-chetirima-sa-raneni-pri-tezhka-katastrofa-v-Pazardzhishko-6203
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.