Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Министърът на икономиката Милко Ковачев ще участва в инвестиционен форум в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 08.05.2005Коментари ()700
Министърът на икономиката Милко Ковачев ще участва утре, 9 май 2005 г., в инвестиционен форум на тема “Общините - партньор на бизнеса”. Форумът е част от програмата на Международния панаир на потребителски стоки и технологии. Той ще се проведе в палата № 6 на Панаирното градче в Пловдив с начален час – 11:15 ч. Официалното откриване на Пролетен панаир 2005 е предвидено за 11:00 часа.
Инвестиционният форум “Общините - партньор на бизнеса” ще бъде открит от министър-председателя на България Симеон Сакскобургготски. В рамките на форума министър Ковачев ще изнесе доклад на тема “Стратегически планове и приоритети в развитието на България”. Сравнителните предимства на България при привличането на чуждестранни инвестиции ще представи Павел Езекиев, изпълнителен директор на БАИ. “Панаирите – възможност за сътрудничество между общините и бизнеса” е темата, с която Йордан Радев, изпълнителен директор на Пловдивския панаир, ще запознае аудиторията. По време на инвестиционния форум ще бъдат дискутирани механизмите за подкрепа на общините и малките и средни предприятия, както и възможностите и предимствата на индустриалните паркове.
Предизвикателствата пред чуждите фирми в България е друг актуален въпрос, който е предвидено да бъде разгледан.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ministurut-na-ikonomikata-Milko-Kovachev-shte-uchastva-v-investicionen-forum-v-Plovdiv-6750
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.