Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ВСС награди съдии по повод Деня на конституцията и професионалния празник на юристите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 12.05.2005Коментари ()1671
По предложение на председателя на Пловдивския окръжен съд Сотир Цацаров Висшия съдебен съвет награди със служебна благодарност и лична грамота за постигнати високи професионални успехи съдиите Галя Георгиева и Бонка Дечева. Предложението беше направено по повод Деня на конституцията и професионалния празник на юристите. Според Закона за съдебната власт магистратите могат да бъдат поощрявани, когато с работата си покажат образцово изпълнение на служебните задължения. За първи път тази разпоредба се прилага за поощрение по отношение на съдии от страната.
По предложение на председателя на Пловдивския районен съд Веселин Хаджиев за отлично изпълнение на служебните си задължения от Висшия съдебен съвет са повишени на място в ранг “съдия в Окръжен съд“ Кирил Николов, Велина Антонова, Весела Добрева и Мария Русева от наказателното отделение и Георги Карастоянов и Павел Павлов от гражданското отделение на Районен съд.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/VSS-nagradi-sudii-po-povod-Denya-na-konstituciyata-i-profesionalniya-praznik-na-yuristite-6884
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.