Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Радио Пловдив навършва 50 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:00 / 14.05.2005Коментари ()1316
©
"Pадио Пловдив не е само минало, то е настояще и бъдеще" - с тези думи се обърна към журналистите главният редактор на медията Марин Данев. Той поясни, че pадио Пловдив не се отказва от 50-годишната традиция, но то е и съвсем съвременна електронна медия.
През последните 15 години pадио Пловдив стана арена на обществения дебат. Освен новини, в неговия ефир могат да се чуят мнения и оценки без цензура, ценна музика и стойностни журналистически коментари. Според статистиките това е и най-слушаното радио в цяла Южна България, нещо повече - негови слушатели са хората в активна възраст.
Екипът на радиото е носител на награда "Пловдив" за журналистика, а миналата година на Международния медиен фестивал в Албена печели трета награда за предаването си "С еднакъв ритъм".
Те са и първата българска радио-медия, започнала да излъчва програмата си он-лайн още от 1998 г. От тази година рубриката на pадио Пловдив "На шестия ден" се появи в Интернет в партньорство с Рlovdiv24.com.
Половинвековният рожден ден ще се празнува почти седмица.
Ще започне в неделя в 9:30 ч. на площад "Централен" с детско колоездачно състезание. На победителите ще бъдат раздадени колела.
На 19 май (четвъртък) в 21 ч. на Античния театър ще има тържествен концерт на Пловдивското ОФД. Входът е свободен.
На 20 май (петък) ще бъде кулминация на събитията.
В 8 ч. ще започне едночасовото представяне в ефира на pадио Пловдив на промоционалния им CD, презентиращ програмата и гласовете на медията.
В 13 ч. на сцената от площад "Стефан Стамболов" ще се излъчи "на живо" обедното шоу на pадио Пловдив "13-тия час", ще има игра и награди за слушателите.
В 15 ч. ще започне и шоуто на мажоретния състав на пловдивската Френска гимназия на същото място.
На същия ден ще стартира и новият пакет от сигнали на програмите на pадио Пловдив.


Честит Рожден Ден от Plovdiv24.com!


Още новини от Аналитични новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/analitycs/Radio-Plovdiv-navurshva-50-godini-6932
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.