Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:00 / 11.06.2005Коментари ()1519
Днес е заключителният ден на литературните празници "Пловдив чете". Програмата за деня и всичко по темата: Литературни празници "Пловдив чете".

От 10:00 до 16:30 на първия етаж в палата 8 на Международен панаир Пловдив ще се проведе Национален конкурс по моден дизайн с домакин Общински детски комплекс - Пловдив. В паузите с художествена програма ще се представят състави от Общински детски комплекс. Още по темата: Национален ученически конкурс по дизайн.

Спортен празник “Здравей лято” организира отдел “Образование и наука” към общината за пловдивските деца на днес на пл. “Централен”. На площада първи ще се изявят мажоретките от ЦДГ "Мая" в 9:30.
След това в 10:00 започва кросът. В същия час започва и състезанието по колоездене, ролери и тротинетки.
Също в 10.00 ч. деца от 5 до 10 ч. ще се включат в конкурс за рисунка на асфалт на тема “Пловдив – моят град”.
Награждаването на победителите в различните състезания е в 11.00 ч. Подготвена е богата музикална програма от деца музиканти, певци и танцьори от пловдивските училища.
В 11.45 ч. изявени деца-шаматисти от школата по шахмат на Локомотив ще покажат как се играе тази игра.
На празника ще присъстват кандидати за народни представители от листата на ОДС.
От 10:00 часа се организира обиколка с велосипеди на Гребната база. Жълти активисти и кандидат за народни представители от НДСВ ще приканват гражданите да се включат в инициативата за почистване на Римския форум в неделя.

От 11:00 часа кандидат-народните представители от НДСВ Валери Цеков, Нонка Матова и Мая Георгиева ще присъстват на Годишното тържество и изпращане на бъдещите първолаци на детска градина „Дъга от Мечти” в ресторант „Прима” на бул. 6-ти септември.

Oт 16:00 ч. ще се проведе благотворителен мач между отбора на "Локомотив" - Пловдив и "Андрополис" - Гърция. Христо Бонев (водачът на листа №11 за Пловдив и пловдивска обл.) ще играе по 10 мин. и в двете полу-времена.

От 18.30 в Концертна зала ще започне Благотворителен концерт за децата от пловдивските домове за сираци. Той е организиран от Младежки съвет – Пловдив. Над 100 деца от самодейните състави на пловдивските училища, от школи в читалища и от Общински детски комплекс ще забавляват публиката. Входът за благотворителната инициатива е само 1 лев.

От 19:00 ч. на площада пред Общината ще се проведе концерт на Камелия и бирен фест организиран от "Коалиция на Розата".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstoyashto-za-denya-7708
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.