Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицейските участъци в Първомай и Сопот се разрастват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 13.06.2005Коментари ()1122
©
Утре от 10:00 часа министър Георги Петканов ще открие новата пристройка към сградата на районното полицейско управление в Първомай, съобщиха от пресслужбата на РДВР Пловдив. От 13:00 часа пък ще пререже лентата и на новия етаж на полицейския участък в град Сопот.
Новата пристройка на РПУ-Първомай е построена благодарение на Сдружението с нестопанска цел “Защита и сигурност – Първомай, в което участват 35 бизнесмени. Община Първомай и РДВР-Пловдив са осигурили средствата за текущия ремонт на фасадата и тротоара пред сградата. В момента РПУ- Първомай обслужва 31 352 жители на град Първомай и 16 села.
Полицейският участък в Сопот сега се разполага на нов етаж от 220 кв. метра в сграда в центъра на града и неговите 19 служители ще работят в 12 съвременно обзаведени стаи. Етажът е предоставен за безвъзмездно управление с решение на Общинския съвет в Карлово и със Заповед на кмета на община – Сопот. Средства за ремонта на етажа са отпуснати с разпореждане на министъра на вътрешните работи проф. Георги Петканов. Спонсори на новата придобивка са и “СКФ”- Берингс България” и ВМЗ”-ЕАД. Участъкът обслужва два града и 5 села с общо население от 23 000.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Policeiskite-uchastuci-v-Purvomai-i-Sopot-se-razrastvat-7737
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.