Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изложбените площи за Есенния технически панаир са вече заети
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:50 / 27.06.2005Коментари ()656
©
Почти всички изложбени площи в Панаирното градче вече са ангажирани за Есенния панаир, съобщиха от пресцентъра на панаира специално за Plovdiv24.com. Организаторите продължават да приемат заявки за участие.

Голям е интересът на български и чуждестранни компании към 61-я Международен технически панаир. Фирмите, които са заявили участие в него, вече са ангажирали всички закрити и открити изложбени площи в Панаирното градче. Организаторите продължават да приемат заявки, но се е наложило да потърсят нетрадиционни изложбени площи, които досега не са били предлагани. По всичко личи, че най-представителният български форум на инвестиционни стоки и технологии ще бъде по-мащабен от рекордната 2004 година.

На Международния технически панаир ще бъдат демонстрирани постиженията на световните лидери в областите машиностроене, автомобили, транспорт, информационни технологии, софтуер, електроника и електротехника, строителство, химия, енергетика, екология и други. Страна партньор ще бъде Италия. Възможностите на италианската икономика ще бъдат представени на внушителна по мащабите си експозиция в палата 7 и чрез поредица делови прояви.

Очаква се Автомобилен салон Пловдив да бъде по-мащабен от миналата година. За първи път тази година ще се проведе Международна изложба за технологии и управление на водите АКВАТЕХ.

В рамките на Есенния панаир са обособени 10 международни специализирани изложби:
ИНФОТЕХ - за информационни технологии
PC WORLD - за софтуер
ЕЛТЕХ - за електроника и електротехника
АУТОТЕХ - за транспорт и автосервизно оборудване
МАШИНОСТРОЕНЕ
СТРОЙТЕХ-ГРАДЪТ - за строителство и архитектура
ХИМИЯ - за химическа индустрия
ЕНЕКО - за енергетика и екология
АКВАТЕХ - за технологии и управление на водите.
АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ

В миналогодишното издание участваха 2859 фирми от 43 държави, като чуждестранните компании бяха 1677. Участниците заеха 93 631 кв. метра изложбена площ. Панаирът бе посетен от 132 518 души от страната и от чужбина.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izlozhbenite-ploshti-za-Esenniya-tehnicheski-panair-sa-veche-zaeti-8132
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.