Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Белла България" получи сертификата за членство в Българския форум на бизнес лидерите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 17.03.2009Коментари ()1052
©
"Белла България" АД получи сертификата за членство в Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) - първата бизнес общност в страната, занимаваща се с въпросите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност. Изпълнителният директор на холдинга Елза Маркова получи сертификата от председателя на БФБЛ Мария Шишкова на специална церемония по повод официалното представяне на новите членове и бизнес лидери. Елза Маркова получи и специалната значка на БФБЛ - знак с три рози.

Елза Маркова сподели, че високо цени присъединяването на "Белла България" към лидерите на бизнес общността у нас. Тя потвърди ангажимента на холдинга да продължи да споделя всички принципи на етичното бизнес поведение.

Мария Шишкова поздрави Елза Маркова за присъединяването на "Белла България" към семейството на етичния бизнес на Българския форум на бизнес лидерите и изказа увереност, че холдингът ще продължи да допринася за развитието на българското общество, правейки бизнес отговорно и прозрачно.

БФБЛ обединява над 220 български и международни фирми, извършващи дейност в България. Форумът е първата бизнес общност в страната, занимаваща се с въпросите на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност. Сред най-големите му проекти са Стандартът за бизнес етика, Годишните награди са социално отговорен бизнес, Майсторските бизнес класове, Справочникът на отговорния бизнес, Основните принципи на борбата против корупцията в държавната администрация и Олимпиадата на бизнес лидерите.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bella-Bulgariya-poluchi-sertifikata-za-chlenstvo-v-Bulgarskiya-forum-na-biznes-liderite-81749
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.