Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Най-тежката мярка за неотклонение за двама, заподозрени в множество кражби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 19.03.2009Коментари ()1177
© Plovdiv24.bg
Пловдивският районен съд взе мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на Марин Г., 30 г. и Александър Г., 32 г. Срещу двамата са повдигнати обвинения за това, че в периода 13 март 2008 г. - 14 март 2009 г. в с. Белащица, с. Скутаре, гр. Пазарджик и с. Дебращица са извършили множество кражби от частни домове, както и 3 автомобила.

Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Двамата са обвинени в тежки умишлени престъпления, за които се предвижда наказание лишаване от свобода. Доказателствата по делото, събрани на този етап обосновават в достатъчна степен извода, че те са извършили деянията. Преценено беше, че е налице реална опасност да се укрият и да извършат друго престъпление. Взета беше предвид и високата обществена опасност на деянията и факта, че за Марин Г. деянията се извършени при условията на опасен рецидив. Определението подлежи на обжалване и протест в 3-дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nai-tezhkata-myarka-za-neotklonenie-za-dvama-zapodozreni-v-mnozhestvo-krazhbi-82083
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.