Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежка социална зона откриват в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 26.11.2018Коментари ()2132
©
Утре от 11.00 часа официално ще се открие първата по рода си Младежка социална зона в Пловдив. Тя е изградена със средства, събрани от Седмицата на благотворителността 2018 година, организирана от община Пловдив и  дарители с подкрепата на Фондация "Пловдив 2019". Нейна основна цел са млади хора в Пловдив, които имат собствени социални идеи, да получат съдействие за тяхното реализиране в специално създадено за целта пространство.

В Младежкото пространство младите хора ще имат възможност да работят вдъхновено и да се включват в обучения,  индивидуални и групови консултации, менторство с различни експерти за проектиране и реализиране на дейности в полза на социално уязвими групи и/или решаване на проблеми в училищната общност. Младежката социална зона е място за срещи на млади хора и възможност за създаване на умения и знания за планиране на дейности, организиране на кампании и инициативи в подкрепа на местната общност.

Концерт на дует "Ритон“, театрален спектакъл "Пинокио“, моноспектакъл "Никой не е пълно 6“ са част от мероприятията включени в Седмица на благотворителността 2018 година. С приходите от тях - в размер на над 6500,00 лв., са подпомогнати ремонтните дейности /дограма, шпакловка, боядисване/ за подобряване състоянието на помещенията. Пространството за изграждането на Младежката социална зона е предоставено от Община Пловдив и е на площ от 200 кв.м. Намира се в бившия ДДРЛГ Рада Киркович, на ул. "Димитър Цончев", ет.3, ляво крило.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mladezhka-socialna-zona-otkrivat-v-Plovdiv-830970
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.