Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В Пловдив ще се проведе Шести Национален конкурс за млади изпълнители на забавни песни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 02.04.2009Коментари ()2189
На 3,4 и 5 април в град Пловдив ще се проведе Шести Национален конкурс за млади изпълнители на забавни песни.

Организатори на проявата са Община Пловдив и Общински Детски Комплекс -Пловдив , Министерство на образованието и науката, Дом на културата „Гео Милев" и Сдружение за откриване и подпомагане на млади таланти в областта на изкуствата „Лъчи".

Националния конкурс в град Пловдив е включен в списъка на конкурсите, даващи право на стипендия на лауреатите по Наредбата за подпомагане на изявени и талантливи деца на МОН. В тазгодишното издание на конкурса са изяви желание за участие над 150 деца и младежи от 17 града. Техните изпълнения ще оценява компетентно жури, съставено от утвърдени пловдивски музиканти - преподаватели в АМТИ, ПУ, Музикална Академия, музикални редактори в БНР, журналисти, продуценти.

Конкурсът започва в 10:00 ч. на 03.04.2009 г. петък и ще завърши с Галаконцерт на победителите в неделя 05.04.2009 г. от 18:00 ч. в Дом на културата „Гео Милев".

Събитието ще открие г-н Георги Шопов - зам. кмет. "Образование и наука, култура и туризъм, спорт и младежки дейности"

 



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/V-Plovdiv-shte-se-provede-Shesti-Nacionalen-konkurs-za-mladi-izpulniteli-na-zabavni-pesni-84062
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.