Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивчанин на крачка от Кан
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:08 / 12.07.2005Коментари ()3130
©
Пловдивския представител в академията за звезди по Нова ТВ, Марин е на крачка от победа, награда от 150 хиляди лева и участие на концерт в Кан.

Марин получи 33,3% от гласовете на публиката в предпоследния концерт на Стар Академи. След него остана Ивайло с 33%, според последните временни резултати, показани от Нова Телевизия 3 минути преди края на гласуването. В един момент Марин дори имаше 35% подкрепа, спрямо 32,6 за Ивайло.

В началото на надпреварата Марин бе сочен за аутсайдер и не се харесваше на публиката заради наднорменото си тегло и нежеланието с което изпълняваше физическите упражнения и танците. Пловдивчанинът обаче се взе в ръце и започна да сваля килограми и да работи върху артистичното си поведение на сцената а с гласовите си данни не остави никакви съмнения, че що се отнася до пеене няма конкуренция в академията.

Вчерашния полуфинал поже да обърне напълно вота в полза на Марин, тъй като основния му конкурент Ивайло изпя изключително фалшиво първото си парче и получи освиркванията на публиката. В същото време Марин отново се справи блестящо, като със всеки изминал концерт той печели все повече симпатиите на публиката.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Plovdivchanin-na-krachka-ot-Kan-8495
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.