Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Най-новата част на Стар трек в среднощна прожекция в кино Фламинго
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 07.05.2009Коментари ()1186
©
За киноманите в Пловдив петъците през месец май се очертава да бъдат безсънни. Причина за това са не само все по-късите нощи, но и филмовите сюрпризи, които ги очакват през първите минути на уикенда в кино Фламинго. Всички блокбъстъри, чиито световни премиери са определени за този месец, ще имат по една ексклузивна прожекция там точно в полунощ.

Заглавието за тази вечер в 00:01 часа след полунощ е новата част от звездната одисея Стар трек, която проследява запознанството на Джеймс Ти Кърк с г-н Спок, както и първата им обща мисия.

През третата седмица идва ред на поредната екранизация по книга на Дан Браун Ангели и Демони (15 май, 00:01 часа), където звездният актьорски състав (Том Ханкс, Юън Макгрегър, Стелан Скарсгард) ще ни разкаже за древно братство, чиято цел е да разруши Ватикана с помощта на антиматерия.

Следва втора вълнуваща Нощ в музея (22 май, 00:01 часа) за Бен Стилър, изпълнена с много емоции и комични ситуации.

Петият филм е Терминатор 4: Спасение (29 май, 00:01 часа), който ще тръгне предпремиерно от 29-и. Крисчън Бейл и Джош Бролин ще ви отведат в апокалиптичната 2018-а, когато човешката раса се изправя срещу армията от терминатори. Вие може да сте сред първите, озовали се там, благодарение на среднощната му прожекция.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Nai-novata-chast-na-Star-trek-v-srednoshtna-prozhekciya-v-kino-Flamingo-89053
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.