Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Духов оркестър ще свири през летните вечери в най-големия пазарджишки парк
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 09.05.2009Коментари ()894
Духовата формация към Симфонично-оперетно дружество „Маестро Георги Атанасов" подновява своите концерти на открито в парк остров „Свобода". Дебютът за този летен сезон ще е днес от 19 часа, в рамките на тържествата по повод Деня на Европа. Освен репертоара от класически и съвременни творби, музикантите ще изпълняват и популярни хора от Дико Илиев, мелодии от цял свят, джазови стандарти. Ще звучат и поп пиеси от репертоара на ABBA и Елвис Пресли. Специално за пазарджишките музиканти, ръководителят на „Бели зелени червени" - Веско Койчев, подготвя аранжименти на песни на Стиви Уондър и Бийтълс.

Пазарджик ще отбележи Деня на Европа и с празненства на централния площад в града "Константин Величков". А вечерта от 19.00 часа в зала "Маестро Георги Атанасов" ще бъде представен спектакълът "Детектор на лъжата" на Академичен драматичен театър "Максим Горки" от гр. Самара /Русия.

Източник: Дарик



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Duhov-orkestur-shte-sviri-prez-letnite-vecheri-v-nai-golemiya-pazardzhishki-park-89435
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.