Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Подреждат изложба с ученически фотографии
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:37 / 14.05.2009Коментари ()1355
68 участника от 8 града представиха 660 фотографии в 15-ия национален конкурс по фотография на снимки на участници от центровете по фотография и индивидуални участници от цялата страна, организиран от Общински детски комплекс - Пловдив.

Жури от фотографи в състав: председател- доц. Никола Лаутлиев, Соня Станкова и Димитър Платнаров одобриха 250 фотографии на 68-те участника.

В група А (до 8 клас) журито присъди І-място на Виктор Иванов от НДД - София, ІІ - място на Виктория Грозева - ОДК - Кърджали и ІІІ място на Ванеса Янкова от ОДК - Ямбол. В тази група има и две поощрения - на Владимир Матев от гр. Ловеч и клубна на града на Елица Георгиева и Димитър Андонов от гр. Стралжа.

В група Б (от 9 до 12 клас) журито присъди І място на Калиона Минева от ОДК - Пловдив, две ІІ места: на Мирослав Георгиев от ОДК -Кърджали и Денислав Стойчев от ОДК - Ямбол, също и две ІІІ-ти места: на Анаис Яхубян от ОДК - Пловив и Стефан Владимиров от гр. София. В тази категория има и четири поощрения: на Йорданска Петева - ОДК -Ямбол, Станислав Станков - ОДК - Кърджали, и клубна награда на ОДК- Ловеч.

Изложбата ще бъде експонирана и открита в къща "Мексиканска Графика" в Стария град в Пловдив утре от 17.30 ч.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Podrezhdat-izlozhba-s-uchenicheski-fotografii-90321
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.