Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Костадин Димитров поздрави тракийци за Деня на християнското семейство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 21.11.2019Коментари ()2058
©
Ангелските гласове на девойките от хор "Евмолпея" изпълниха сградата на районната администрация в "Тракия". В Деня на християнското семейство и младеж те споделиха празника с гражданите от най-младия пловдивски район.

"На този светъл ден, посветен на семейството, се обръщам към вас с благодарност за неповторимата атмосфера, която създадохте в кметството", заяви кметът на "Тракия" Костадин Димитров и пожела на всички тракийци: "Нека в домовете ви има здраве, разбирателство и обич!".

Диригент на концерта на девическа хорова формация "Евмолпея" бе Алия Хансе, а д-р Борис Мирчев – клавирен съпровод. Събитието бе организирано от районната администрация съвместно с дирекция "Социална политика" на Община Пловдив и читалище "Младост-1983".

По-късно пред храм "Свето Преображение Господне" по повод големия празник Въведение Богородично бе даден благотворителен обяд. Той бе осигурен от ресторант "Южен полъх", осветен от отец Ангел и раздаден на миряните. Служители от районната администрация се погрижиха топлата храна да достигне и до лежащо болни жители на район "Тракия".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kostadin-Dimitrov-pozdravi-trakiici-za-Denya-na-hristiyanskoto-semeistvo-915691
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.