Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започва мащабно кърпене на дупки в "Централен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 25.05.2009Коментари ()1733
© Plovdiv24.bg
Завърши процедурата за строително ремонтните работи на пътната инфраструктура в район "Централен", съобщи кметът на района Райна Петрова. За изкърпването на паважни, асфалтови и калдъръмени настилки в администрацията са предвидени до 92 хил. лв. до края на календарната 2009 г. Към момента е изготвен списък от служителите на администрацията с нарушените участъци на пътната настилка по основните булеварди - "Цар Борис ІІІ Освободител", "Руски", "Шести септември".

Предвижда се също така да бъдат основно преасфалтирани две улици - "Захари Стоянов" и "Уста Генчо", за което са отделени 60 хил. лв. от собствените приходи на района.

Ще бъдат подменени и нарушените тротоарни настилки на тези улици и части от улици, за които в администрацията са постъпили най-много жалби и молби от граждани, на обща стойност 50 хил. лв.: "Хан Аспарух"; "П. Евтимий"; "Хр. Г. Данов"; "Гладстон"; "Захари Княжевски"; Бунтовнишка"; "Шести септември"; "Княгиня Мария Луиза"; бул. "Цар Борис ІІІ Обединител".

"Предвидено е да бъде продължена направата на джобове за прибирането на казаните за боклук, като за тази дейност са предвидени 30 хил. лв., още толкова ще бъдат инвестирани през следващата година и така проблемът в тази насока ще бъде окончателно решен за територията на "Централен", съобщи Петрова.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zapochva-mashtabno-kurpene-na-dupki-v-Centralen-91965
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.