Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдив на път да стане рекордьор по заместник-кметове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 27.05.2009Коментари ()2835
© Plovdiv24.bg
Втори заместник-кмет на район "Тракия" ще гласуват на утрешната си сесия общинските съветници, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "На път сме да станем рекордьори по броя на заместник-кметовете", коментира кметът на "Източен" Иван Тотев на пресконференция.

В досегашната си история Пловдив е имал двама заместник-кметове само в район "Централен", който е с най-много жители. Преди няколко месеца с втори заместник се сдоби и "Южен", който също е бързоразрастващ се по население, но "Тракия" дори по времето, когато Славчо Атанасов е бил районен кмет, е имал само едно заместническо място.

"По данни на ГРАО в "Източен" живеят повече хора, отколкото в "Тракия". Дали и аз да не назнача втори заместник?", пита се Тотев.

Според общинския съветник Дани Каназирева от ГЕРБ това ще бъде политическо назначение и потвърждение ще бъде фигурата, която ще видим на новото място, макар засега тя да е неизвестна. Предполага се, че ВМРО ще продължи да укрепва чрез политически назначения връзките с новите коалиционни партньори.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-na-put-da-stane-rekordyor-po-zamestnik-kmetove-92329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.