Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гиньо Матев в "Тракия" с двама заместник-кметове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 28.05.2009Коментари ()1676
© Plovdiv24.bg
Втори заместник-кмет за район "Тракия" гласуваха днес общинските съветници на сесия, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мотивите на Матев бяха, че работата твърде много е нараснала, особено след приемане на Закона за етажната собственост.

Предложението беше внесено от кмета Славчо Атанасов. Опозицията в местния парламент се противопостави. "Откъде-накъде?", "Разумно ли е раздуването на щата по време на криза, особено при такъв добър администратор като сегашния кмет на "Тракия"?" - изразиха недоволството си съветници.

Тогава, предложиха те, да бъде назначен по още един заместник-кмет и във всички останали райони, които са само с по един. "Преди два дни изтече срокът, в който кметът Славчо Атанасов трябваше да предостави окончателната структура на администрацията в Пловдив, с която да доизкара мандата си. Нека изчакаме да я видим и тогава да взимаме конкретни решения", предложи съветникът Любозар Фратев.

Управляващото мнозинство реши - Матев ще си има втори заместник. Според опозицията това ще е политическо назначение, продиктувано от коалиционни интереси.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ginyo-Matev-v-Trakiya-s-dvama-zamestnik-kmetove-92449
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.