Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С грижа за нашите деца - тържества по случай 1 юни организира БСП
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 30.05.2009Коментари ()2824
©
Празник на детето организира утре и на 1 юни Градският съвет на БСП в Пловдив. Конкурсът "Мини мис и мини мистър" ще се проведе в парк "Ружа" утре от 10 часа, в район "Западен". Кандидатите по регламент трябва за изпълнят, танц, песен или стихотворение. Всеки участник ще получи подарък, а най-артистичните ще се борят за голямата награда.

От 11 часа е детското утро на "Централен". То ще се проведе в Цар Симеоновата градина под надслов "Детство мое, реално и вълшебно!" Четири детски къта са оформили организаторите в алеите на Цар Симеоновата градина: спортно състезание, рисунки на асфалт, състезания по математика и надпревара по български език. Водещи на детската дискотека и забавните игри са актьори от Държавния куклен театър в Пловдив.

На Първи юни - Международен ден за закрила на децата - народният представител от КБ Захари Георгиев отново ще подари куклени представления на двете детски отделения в големите пловдивски болници. "Принцесата и граховото зърно" ще се играе от 10.30 часа в УМБАЛ "Св. Георги", а от 11.30 - в МБАЛ "Пловдив".

В деня на детето - 1 юни, всички тържества по райони са от 17.30 часа. В "Тракия" - игри и забавления за малчугани, в парка до блок 10. Детският празник в "Източен" е пред клуба на Районния съвет на БСП, а веселбата в район "Южен" е в парк "Белите брези".

Детските веселия и тържества по случай Първи юни ГС на БСП организира под надслов: "С грижа за нашите деца"!

 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/S-grizha-za-nashite-deca-turzhestva-po-sluchai-1-yuni-organizira-BSP-92815
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.