Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът награди бъдещи администратори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 10.06.2009Коментари ()2064
© Plovdiv24.bg
Грамоти на 23 студенти от Европейския колеж по икономика и управление  „Най-перспективен млад общински служител" връчи кметът Славчо Атанасов на тържествена церемония в заседателната зала на общината днес. 15 общински администратори пък бяха наградени с отличието „Най-добър наставник на млади служители", предаде репортер на Plovdiv24.bg

"В стажантската програма по съвместен проект на общината и висшето училище се включиха 80 студенти от ІІ и ІІІ курс от специалностите „Публична администрация" и „Бизнес администрация" на Европейския колеж", припомни координаторът на проекта Мария Стоева. "В рамките на 30 работни дни те трупаха професионален опит в 9 дирекции и отдели в сградата на кметството и администрациите на шестте пловдивски района", допълни тя.

"Да работиш в администрацията е въпрос на чест. Към вас ще се обръщат гражданите на Пловдив, за да им решавате проблемите. Ако изберете това професионално поприще, може да преобърнете отношението на хората към администрацията и да я превърнете в администрация с човешко лице, каквато е една от амбициите ми като кмет", обърна се Славчо Атанасов към наградените студенти.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-nagradi-budeshti-administratori-94783
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.