Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гонят проститутките от Алеята на любовта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 16.06.2009Коментари ()1697
© Plovdiv24.bg
Масови хайки за почистване на Алеята на любовта срещу Цнетрална гара от проститутки и сводници стартира полицията. "Веднъж завинаги ще освободим района от нашествието, а хората ще заживеят спокойно", обеща шефът на областната полиция комисар Ангел Рангелов. Неведнъж служителите на реда правиха спецоперации в района, но жриците отново се връщаха. Този път обаче чашата прелялал, защото 620 души внесли протестна подписка в районното кметство и Второ РПУ срещу непрестанния терор на нощните пеперуди.

"Не можем да живеем повече в подобна обстановка, по цели нощи покрай блоковете обикалят съмнителни типове. Спират автомобили, жените влизат във входовете с клиенти, някои от които са пияни и звънят по вратите", пишат потърпевшите.

Хората започнали да обграждат с мрежи площадките пред входовете, за да спрат нощните натрапници. Напоследък проститутките в района се увеличи, а на услугите паднала цената. За един обикновен секссеанс мераклиите плащали между 10 и 20 лева, а понякога и по-малко. Жриците на любовта излизали предимно вечер и се прибирали рано сутрин, а на тяхно място застъпвали други жени. През деня присъствието е по-рехаво, разказват хора от района. Алеята на любовта сега е най-евтиното място за платена любов, а преди жриците масово предлагаха промоционални услуги на изхода на Пловдив, край паметника на Скобелева майка. След няколко полицейски операции отсечката бе изчистена, някои от жриците се върнаха на Алеята.



Източник: в. "Труд - Пловдив"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gonyat-prostitutkite-ot-Aleyata-na-lyubovta-95619
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.