Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Детайли от интериора на Баня Старинна подредени в изложба в самия център
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 29.06.2009Коментари ()1121
©
Изложба фотографии на Николай Минчев, наречена "В нея" представя Сдружение "Изкуство днес" в Център за съвременно изкуство - Пловдив Баня "Старинна". Тя ще може да бъде видяна от 2 до 20 юли.

Николай Минчев е роден на 27 юни 1952 г. в гр. Пазарджик. Завършил е ВИАС през 1978 г., специалност "Транспортно строителство". В момента работи като строителен инвеститорски контрол по Черноморието. С фотография се занимава от дълги години. Печелил е голямата награда на Националната изложба за експериментална фотография в гр. Ямбол през 1997 г., наред с редица други награди от национални форуми на фотографията. Негови произведения са били представяни в общи и самостоятелни художествени изложби в страната и чужбина.

Настоящата изложба представя детайли от интериора на Баня "Старинна", известна още на пловдивчани като "Чифте баня". Изложените фотографии отразяват гледната точка на автора, който е привлечен от играта на форми и светлина и от рисунъка на специфичните декорации в пространството.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Detaili-ot-interiora-na-Banya-Starinna-podredeni-v-izlozhba-v-samiya-centur-97777
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.