Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пазарджик – на протест срещу областен от ДПС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 25.08.2005Коментари ()896
©
Информация, че ДПС се бори за мястото на областен управител в Пазарджик, разбуни обществените настроения в региона. Депутати съобщиха, че от възможните области Кюстендил и Пазарджик, Движението прави всичко възможно да получи Пазарджик.
Обществени комитети в Пазарджик и Пещера подготвят събирането на протестни подписки.

Моето категорично мнение е , че не може човек на Доган да управлява областта, заяви Областният председател на ВМРО Благо Петров. Довечера събираме ръководството на организацията в Пазарджик, за да решим какви протестни действия ще предприемем, допълни Петров.
Това е гавра с традициите на Четвърти революционен окръг, заяви председателят на общинската организация на БСП в Панагюрище Недялка Наплатанова. Социалистите там подготвят декларация, с която да изразят протеста си срещу евентуалното назначаване на областен от ДПС. “Лично Станишев да връчи заповедта на новия областен управител в църквата костница в Батак”, настоя Георги Манчоров от комитета в Пазарджик. Възмутени граждани припомнят случая с бившия зам.-областен управител Реджеп Молаахмед, който преди 2 години в благоевградското село Корница на възпоменателен митинг по повод Възродителния процес призова: “Християните – вън от Родопите!”. В Пазарджик бе разбита и структура на радикалната ислямистка организация “Халифат”, а емисарят Мусса Ахмед Мусса получи само условна присъда от година и половина. Информацията е на pa-media.net.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Pazardzhik-na-protest-sreshtu-oblasten-ot-DPS-9787
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.