Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Според проучване: „Ерата Гергов” води панаира към фалит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:02 / 02.07.2009Коментари ()5050
© Plovdiv24.bg
Според проучване сред читателите на Plovdiv24.bg управлението на една от иконите на българския бизнес Международен Панаир Пловдив в "Ерата Гергов», води дружеството към фалит. На въпрос "Как се развива според Вас Панаирът в "Ерата Гергов"?", 34% или 1806 читатели отговарят „Много зле, скоро ще фалира". 22% посочват като отговор опцията „По-скоро зле", което означава, че 56% от 5244 анкетирани, като цяло не одобряват управлението. В същото време начина по който се ръководи дружеството се радва на 35% подкрепа. 22% са отговорили с „По-скоро добре" и само 13% с „Прекрасно, процъфтява". 17% от анкетираните отговарят, че си нямат идея как се управлява панаира.

Припомняме Ви, че тази година едно от най-големите панаирни изложения „Пролетния панаир" стартира с 47% по-малко изложители. За сега от ръководството оправдават огромния срив със световната финансова криза.

В последната година бяха направени огромни инвестиции в закупуването и създаването на медии, които в момента се водят панаирни, които по всичко личи, че на този етап костват голям разход на дружеството, без ясна визия за възвращаемост.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Spored-prouchvane-Erata-Gergov-vodi-panaira-kum-falit-98326
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.