Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Невероятно, но факт: Читателка на Plovdiv24.bg получи официално извинение от общинска структура
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 03.07.2009Коментари ()2958
© Plovdiv24.bg
Писмо с официално извинение е изпратил управителят на приюта за кучета Петю Станев до читателката ни, сигнализирала за мъртвите кучета на Джендем тепе. За случая Plovdiv24.bg е писал нееднократно, проследявайки го от самото му начало. Миналата седмица гражданката, натъкнала се на зловещите гледки на тепето, се оплака, че е станала обект на разследване, без дори да получи информацията, за която е помолила. След като дадохме гласност на случая, Станев й е изпратил писмо, в което поднася извиненията си с обяснението, че действията на служителите, възприети от нея като груба намеса в личния й живот, са били за проучване на случая и събиране на възможно най-пълна информация по него.

Анкетирането на сигналите, които получавали от граждани и актуалността на данните, които подават жалбоподателите (име, телефон и адрес за обратна кореспонденция, информация за инцидента, който се е случил или за видяното) били особено важни като основание за по-нататъшна им работа по всеки конкретен случай.

Тъй като служителите на общинското предприятие явно не са аргументирали своите действия, Петю Станев приема, че дамата има основание да се чувства засегната и лично й поднася извиненията си.


Още по темата: общо новини по темата: 3
29.06.2009 »
21.05.2009 »
19.05.2009 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Neveroyatno-no-fakt-Chitatelka-na-Plovdiv24bg-poluchi-oficialno-izvinenie-ot-obshtinska-struktura-98446
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.