Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пострадал при катастрофа търси свидетели чрез Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 06.07.2009Коментари ()5603
© Дарик радио
На 1-ви юли т.г. шофьор на Фолксваген Голф избяга, след като блъсна мотоциклетист на бул. "Руски" около 12 часа, както Plovdiv24.bg писа тогава. По непотвърдена все още информация причина за инцидента е несъобразяване със знак Стоп от страна на голфаджията.

Вчера в редакцията ни потърси потърпевшият от въпросната катастрофа мотоциклетист Христо Петков. Той ни помоли за съдейтствие относно откриването на свидетели на инцидента, тъй като в коментарите към нашата новина е забелязъл хора, които биха могли да му помогнат. Петков се е свързал с адвокат и се надява с помощта на свидетели да бъде открит и разпознат виновника за инцидента, след което да бъде съден за причинената от него катастрофа. Припомняме, че шофьорът на лекия автомобил избяга от местопроизшествието. Читателят ни разказа, че въпреки, че е паднал от мотоциклета при сблъсъка, е останал в съзнание и е видял как няколко човека свидетели на случилото се са се опитали да задържат шофьора на Голфа, за да не избяга, но не са успели. Именно на тях той разчита в момента, тъй като те са го видяли най-добре, както и на всички други, които са били там в момента на катастрофата. За съжаление той самият е бил на земята и не е успял добре да види лицето на голфаджията.

Христо Петков и редакционния екип на Plovdiv24.bg умоляват гражданите, станали свидетели на инцидента да се свържат с Петков на следния е-мейл адрес itso_76@mail.bg или да се обадят в редакцията ни на телефон 0700 450 24 (на цената на един градски разговор) или на 0886 598 267.



Още по темата: общо новини по темата: 1
01.07.2009 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Postradal-pri-katastrofa-tursi-svideteli-chrez-Plovdiv24bg-98909
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.