2-годишно избяга от детска ясла?

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
17:01 / 11.06.2024
3099
Пост в социалните мрежи, според който малко дете е избягало от детска градина в бургаския ж.к. "Славейков“, нажежи мрежата. Момиченце е "треперело от рев“, викало за своята майка и тръгнало да излиза от пределите на забавачката.

Burgas24.bg се свърза със Стоянка Атанасова – директор на ДГ "Иглика“, в която се разиграва случката. Тя разказа, че избягалото момиченце е на 2 годинки и днес е бил неговият първи ден в забавачката. 

По нейните думи жената, която споделя публикацията във Фейсбук, забелязва детето да плаче в двора на градината - на повече от 1.5 метра от нейния изход. Влиза и го снима без разрешение, след което го предава на персонала. Не е подаден сигнал от нейна страна към ръководството на ДГ "Иглика“.

Атанасова призна за пропуск на екипа – не е била заключена входната врата на павилиона. Ето защо още утре ще бъде освободен отговорният служител.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха червен код за половин България!
Депутати от "Величие" са заплашвали един от основателите на парти...
Вижте какво ни чака в следващите часове
Задържаха българка, издирвана за трафик на бебета в Гърция
Автомобил се запали в движение на Дунав мост
Ето какво показват изследванията на водата в Черно море


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).