ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
42-годишен преби възрастен мъж и съпругата му заради засичане на пътя
© NOVA
Заради засичане на пътя млад мъж преби възрастен шофьор и съпругата му пред дома им. Инцидентът се разиграва в бургаския квартал "Банево" на 9 септември около 18 ч. За случилото се сигнализира синът на потърпевшите, който твърди, че малко преди това 70-годишният му баща се качил на автомобил на приятел, който бил с десен волан. Вероятно загубил ориентация и влязъл в насрещното платно, където застрашил идващата срещу него кола.  Другият водач обаче решил да търси обяснение за инцидента, последвал нарушителя до дома му, а там раздал шамари и на него и на съпругата му.

Потърпевшият водач разказва, че докато шофирал бутилка попаднала под педала за газта и той се навел да види какво се случва. "Нямаше удар. Когато се наведох да посегна за шишето, колата ми леко навлезе в лявото платно. От "Банево" идваше черна кола и ми просветна с фарове. Веднага се прибрах в моето платно и си продължих по пътя", заяви пред NOVA потърпевшият водач Пенко Пенев.

По думите му, когато паркирал в двора на дома си, където го чакала съпругата му, спрял джип и от него излязъл млад мъж с викове: "Какво правиш ти, бе? Щеше да ни избиеш?". "Помислих, че съм препречил пътя пред вкъщи и той иска да мине, а аз почти си бях паркирал в двора. Младият мъж блъсна първо жена ми", твърди Пенко.

"След като тази кола пристигна, спря на сантиметри от нашата и аз извиках на шофьора да спре, за да не се удари. Водачът обаче ми се развика с думите, че преди малко "щеше да се ударим" и започна да ми бие шамари. Така силно ме удари, че не може да си представите. После нападна Пенко", заяви Ивана Пенева, съпруга на  Пенко Пенев. Тя посочи, че съпругата на младия водач, нападнал съпруга ѝ, също била на мястото.

Кемейство Пеневи извикали полиция, която се отзовала на сигнала. "Дойдоха двама патрулни полицаи, на които разказахме какво се е случило. Малко по-късно дойде съседа и им каза, че младият шофьор  е щял да удари по-рано деца на шосето в близост и той знае кой е. След това полицаите тръгнаха с него", подчерта Ивана. Тя има изкарано медицинско свидетелство за нанесените ѝ удари.  

От полицията съобщиха, че водачът, преследвал Пенко е 42-годишен мъж от Бургас. Съставен му е полицейски предупредителен протокол. Образувана е преписка и се разпитват всички свидетели на инцидента от 9-и септември. Предстои да бъде разпитана и съпругата на водача, проявил агресия, а материалите ще бъдат предадени по компетентност на Районната прокуратура в Бургас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То това е част от проблема, че полицията няма да вземе отношение, даже и да я извикаш няма да дойде ако няма ПТП. Полицията ще дойде ако стане ПТП или някой набие някой.
Aнонимен
преди 10 ч. и 57 мин.
+2
 
 
Чета коментарите на няколко български шимпанзета и разбирам, че скоро няма да се оправим. Ако има проблем се вика полиция, а не гониш възрастни хора да ги биеш. ба*ти селенията. Големи биячи всички тука, а на улицата - мишки.
Aнонимен
преди 12 ч. и 25 мин.
-3
 
 
Не оправдавам боя, но възрастните хора сами трябва да преценят кога трябва да спрат да шофират щом стават опасни за движението. Другото е, че тези коли с десен волан не са за нас, просто трябва да се прекрати регистрацията на нов внос, а старите да им се даде срок до отпадането им. По същата причина - опасни са за движението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: