Ако имате въпроси към премиера, ще ви отговори във Facebook

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:54 / 05.09.2023
1290
Премиерът акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси във Facebook на 7 септември, съобщиха от правителствената информационна служба.

На 6 септември се навършват три месеца, откакто правителството встъпи в длъжност. По този повод министър-председателят акад. Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии от 9:00 до 10:00 часа на живо на страницата на Министерския съвет във Facebook. 

Въпроси към акад. Денков могат да се задават предварително в коментарите под видео анонса на премиера на следния линк, както и по време на живото излъчване на страницата на Министерския съвет във Facebook.

На 7 август премиерът отговаря на въпроси в социалната мрежа и по повод втория месец от началото на работата на кабинета. Първата подобна пресконференция онлайн за първия месец на правителството беше на 6 юли.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Великобритания призова гражданите си да напуснат Ливан
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза за зимата
ЦИК опроверга твърдения за изборите
Удрят ни дъждове и гръмотевици
Експерт: Ако се докаже българска следа в атаката по "Хизбула", мо...
Ето го извършителя, нанесъл побоя над млад мъж заради паркомясто


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).