Анелия с първи думи след катастрофата, хората обаче я попиляха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:50 / 20.08.2024
10646
"Скъпи приятели, Благодаря от сърце за загрижеността и огромната любов, с която ме подкрепяте не само в добрите, но и в тежките моменти! Добре съм, Благодаря на Господ, че ме закриля и винаги е с мен и близките ми", по този начин певицата Анлеия коментира катастрофата, която стана с колата, в която е пътувала.

Припомняме, че след удара пострада 7-годишно дете, което е с опасност за живота в "Пирогов", което е оперирано и с изваден далак. 

В едината кола са пътували Анелия и нейният озвучител, който е шофирал, а в другата кола семейство с две деца -  на 6 и 7 години. 

В коментарите си обаче хората я попиляха:

"Голям пост! Ама, че детето не е добре, карай..."; "А две думи поне за детенцето, което се бори за живота си? Две думи за пострадалото семейство и ужаса, през който преминават тези хора в момента? А за надрусания шофьор? Как е възможно да съществуват толкова мизерни хора"; "На никой не му пука, че едно дете е в тежко състояние я болница".

"Явно е по-важно да си напълни чалготеките, вместо да е съпричастна със семейството и да се опита да помогне - морално и дори финансово", споделя мнение друг човек.

Припомняме разказа на бащата пред Plovdiv24.bg:

В събота бях на работа, прибрах се към 18 ч. и решихме да пътуваме сутринта. Беше последният ден на панаира в Орешак, щях да ги заведа на въртележките и при баща ми, който живее в село, близо до Орешак, а имам и роднини в Орешак. И стана белята.

След село Български извор в посока Орешак карах с около 70-80 км/ч. Не гледам постоянно километража, но аз по принцип не развивам високи скорости. Виждам отсреща идваща кола, която се движи видимо неадекватно на пътя, и в един момент тя се озовава в моята лента. Аз навих десен волан, за да мога да избегна удара, но удари вратата на сина ми. Изкърти вратата и ни изхвърли от пътя. След като завих леко надясно, за да избегна удара, се чу силен трясък и видях възглавницата пред очите ми. Бяхме извън пътя.

И двете деца бяха с детски седалки и с колани, но едното, явно като се е завъртяла колата, се е изхлузило по някакъв начин от колана и е изхвърчало през вратата. Моментално извадих едното дете и жена си, видях, че другото е отвън и не е при мен. От другата кола не пожелаха да дойдат да видят дали сме живи, или не.

Другата кола, според мен, са се движили прекалено бързо и човекът или е задрямал, или е изгубил контрола и е тръгнал към мен. Не мога да си обясня по друг начин да са се случили нещата.

Аз сам се обадих на 112. Минаващите хора, които спираха, се опитваха кой с каквото може да помогне. Отсега натам всичко е в ръцете на Господ"

Виж коментарите (4)

Още по темата (8):
20.08.2024 Пред Plovdiv24.bg бащата на детето от тежкото ПТП опроверга обвиненията на Анелия
20.08.2024 От "Пирогов" за Plovdiv24.bg с последна информация за състоянието на детето от катастрофата с Анелия
20.08.2024 Анелия за катастрофата: Бащата на детето ни заплашваше, че ще ни убие! Счупи стъклото на автомобила ни
19.08.2024 Вдигнаха по тревога въздушната линейка за раненото дете от мелето с
Анелия
19.08.2024 Бащата на детето от инцидента с Анелия с тежък разказ: Вече всичко е в ръцете на Господ
19.08.2024 МВР с първа информация за ПТП-то с участието на Анелия
Още новини от Национални новини:
Забраняват пушеното на някои места на открито?
Руски генерал: България е сред държавите, на които може да нанесе...
Стана ясно кой е пилотирал самолета в момента на катастрофата
Искат промени за личните карти
С вълнуващо видео почетоха паметта на загиналите край Граф Игнати...
Борисов: Пловдив е "абсолютно задръстен" от автомобили


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).