БТК Мобайл и М-Тел подписаха споразумение за взаимно свързване на мобилните си мрежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:05 / 28.06.2005
1613
Подписан е договор за взаимно свързване между мобилните мрежи на Мобилтел и БТК Мобайл. Документът беше подписан от Джон Тройге и Николай Николов – изпълнителни директори на „Мобилтел” АД и Ричард Шиърър – управляващ директор на БТК Мобайл.

Споразумението ще даде възможност на клиентите на М-Тел и бъдещия мобилен оператор БТК Мобайл да разговарят помежду си. Договорът ще влезе в сила 21 дни след внасянето му в Комисията за регулиране на съобщенията.

Ричард Шиърър, Управляващ директор на БТК Мобайл: БТК Мобайл приветства конструктивния подход на Мтел, който доведе до подписването на договор за взаимна свързаност. Този договор ще способства за развитието на пазара на мобилни комуникации в България. С появата на пазара на БТК мобайл по-късно тази година ние предвиждаме значителен ръст и появата на нови привлекателни предложения за потребителите.

Джон Тройге, Главен изпълнителен директор на „Мобилтел” АД: „Благодарение на това споразумение, клиентите на БТК Мобайл ще могат да говорят с повече от 3 милиона клиенти на М-Тел.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Кристалина Георгиева: България има шанс да влезе в еврозоната дог...
Вицепрезидент на банка: На едни 1000 лв. при превалутиране хората...
Експерт: Нивото на лихвите в България е историческо
Много панелни сгради в големите градове са достигнали своя предел...
Втори самолет с евакуирани българи от Ливан кацна у нас
Известен българин: Изнемогваме! Много скоро ето това ни чака


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).