ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Биткойн отново мина 60 000 долара. Някои алтернативи обаче носят по-големи печалби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 17.07.2024Коментари (0)3921
Цените на криптовалутите се повишиха в понеделник, след като шансовете на бившия президент Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом скочиха след опита за покушението му в събота. Биткойн отново скочи над 000, като в момента цената му е около 000.

Но въпреки че, цената на Биткойн продължава да расте, на пазара има и други криптовалути, които многократно повишават стойността си и се явяват като страхотна алтернатива на Биткойн, главно заради все още неразвития си потенциал и ниски цени.

Купете Pepe Unchained 

Какви са основните причини за скока в цената на Биткойн

Инцидентът с Тръмп през уикенда повлия значително на пазарните настроения, тъй като шансовете на Тръмп да спечели изборите през ноември се повишиха до 70%, според различни анализи. Той се смята за по-приятелски настроен към криптовалутите от настоящия президент Джо Байдън. Про-крипто позицията на Тръмп, наблягаща на защитата на правата на хората да притежават крипто активи, допълнително подхрани положителното настроение в крипто общността.

През последните 24 часа пазарната капитализация на най-голямата криптовалута в света се повиши до близо 1,3 трилиона долара. Доминацията на Биткойн в момента е 54%, според CoinMarketCap.

Друга движеща сила за възхода на Биткойн в последните няколко дни са два ключови фактора: германското правителство почти ликвидира своите общо 70 000 BTC притежания и отслабването на щатския долар на фона на нарастващ дефицит.

Има ли по-добри алтернативи на Биткойн?

От пускането си през 2009 г. Биткойн доминира върху останалите криптовалути. Оттогава обаче крипто екосистемата се разрасна значително. Освен Биткойн има много други алтернативни криптовалути, които предлагат уникални характеристики и инвестиционни възможности, които могат да донесат много по-високи печалби на инвеститорите.

Pepe Unchained

Pepe Unchained е иновативна меме
©
най-добра криптовалута
, която идва със собствен протокол от слой 2. PEPU има за цел да осигури незабавно свързване между собствената си мрежа Pepe Chain и Ethereum, както и значително намалени такси за транзакции и скорости до 100 пъти по-бързи от Ethereum.

Проектиран за разработване на меме токени, Pepe Unchained вече събра близо ,9 милиона в предварителната си продажба. Някои експерти смятат, че текущата цена от ,0084598 за токен може да е най-ниската, която ще видим някога.

Анализаторите са положително настроени за PEPU, очаквайки неговото приложение да допринесе за възвръщаемостта на инвестициите след стартирането на DEX.

Купете Pepe Unchained 

WienerAI

За малко повече от два месеца и дори на фона на неотдавнашния спад на пазара, WienerAI беше неудържим в привличането на вниманието на всички в крипто пространството със своите усъвършенствани възможности за крипто търговия, задвижвани от AI.

Тази AI меме монета функционира като удобен за потребителя чатбот за търговия, предназначен да опрости търговията с криптовалута за търговци от всички нива.

16 дни преди края на предварителната продажба, цената на токена е ,00073 за брой, което може да бъде добра възможност за навлизане на пазара. След този период WienerAI има за цел да се листне на глобалните борси, което би могло значително да повиши стойността на $WAI.

Купете WienerAI

PlayDoge

Вдъхновен от Doge мемето и възможностите, генерирани от блокчейн екосистемата, проектът PlayDoge пренася концепцията за тамагочи в децентрализираната среда.

Основната екосистема на PlayDoge се управлява от токена $PLAY, изграден върху Binance Smart Chain. Колкото по-дълго играчите могат да поддържат своите домашни любимци живи, толкова по-дълго могат да печелят $PLAY токени. Мини-игрите също ще бъдат част от механиката за печелене на PlayDoge, като играенето им ще носи на играчите допълнителни $PLAY токени.

PlayDoge също разполага
©
със стандартен механизъм за пасивен доход чрез стейкване. Текущата цена на токена е ,00519, а от началото на препродажбата си тази меме криптовалута е събрала над .7 млн.

Купете PlayDoge

Ethereum

Ethereum е най-голямата криптовалута по пазарна капитализация след Биткойн. Етерът е токенът за екосистемата на Ethereum и се използва за взаимодействие с различни dApps (децентрализирани приложения като игри, финансови услуги и социални медии) в мрежата на Ethereum.

Приложенията са изградени върху интелигентни договори, които са самоизпълняващи се части от код. Кодът ще започне да действа, ако са изпълнени определени условия и ще извърши предварително определени действия. Това има потенциално неограничени приложения, включително създаването на NFT и добавя към стойността на Етера.

Друго предимство на Ether е, че транзакциите са по-бързи в сравнение с Биткойн мрежата. Цената на Етериум в момента е около ,500, а пазарната му капитализация е 8.5 млрд.

Solana

Solana е една от най-бързите блокчейн мрежи за криптовалута. Теоретично може да обработва до 60 000 транзакции в секунда.

Освен бързите си скорости, Solana има и едни от най-ниските такси за газ. Това са таксите, които плащате на мрежата за потвърждаване и кодиране на вашите транзакции. В резултат на това Solana бързо се превръща в предпочитан избор на разработчиците за създаване на приложения, насочени към потребителите.

Въпреки че много хора приписват експоненциалния растеж на този токен на инвестициите на няколко институционални инвеститора, Solana има характеристики, които го правят един от най-добрите претенденти в блокчейн пространството.

В момента токенът се търгува на цена от 2 при пазарна капитализация от млрд.

Купете WienerAI







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Световна черна хроника
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Бюджет 2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: