Българи изкупиха новия ''Мерцедес'' дни преди Пловдивския панаир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:46 / 24.09.2004
2311
15 българи броиха по 150 000 лева за най-новия модел на "Мерцедес". Поръчките за супер луксозната CLS класа са направени броени дни преди откриването на Пловдивския панаир, съобщават вносителите "Балканстар", цитирани от в-к "Стандарт".
В Града на тепетата серийният модел на лимузината ще направи премиера в понеделник. Два дни преди това той ще бъде показан за първи път и на автосалона в Париж. По-евтината модификация СLS 350 струва 120 хил. лв. с ДДС, а CLS 500 излиза над 150 хил. лв. Половината от поръчаните вече коли ще се платят кеш, а останалите са на лизинг, обясняват от "Балканстар". Оттам разкриват, че българин ще бъде първият в света, който ще се качи на новата СLS класа на "Мерцедес".
Освен премиерата на луксозната CLS класа вносителите на "Мерцедес" ще покажат и новата А-класа. Премиери за България ще направят още БМВ с новата си първа серия, "Пежо 407 Седан", новата "Шкода Октавия" и "Субару" с модификациите "Легаси" и "Форестър". Един от посетителите на изложението ще може да спечели автомобил чрез томбола. Късметлията сам ще избере с какво возило да си тръгне сред няколко марки, между които "Шевролет" и "Пежо". В играта може да се участва с анкетна карта, която се раздава на панаира, както и чрез SMS на номера 1321 и 1424. Първият се таксува по 0,25 ст., а вторият по левче.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Задържаха двама от най-известните автокрадци у нас
Гаранцията само на хартия, отказват ремонт на техника
Акция в имоти на депутата Джейхан Ибрямов
Тежка катастрофа с джип на "Гранична полиция", двама полицаи са р...
Малко е нагла: Диона отиде на плаж в Дубай вместо да се яви в съд...
"Гранична полиция" получи 60 нови високопроходими автомобила


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).