Български политици ползвали проститутки на мафията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:06 / 08.07.2012
3689
Представители от Народното събрание са били изнудвани със сексуални компромати от задържания за сводничество Антон Петров-Хамстера. Това обяви вчера вътрешният министър Цветан Цветанов пред Нова телевизия. МВР шефът потвърди, че политици са ползвали платените момичета.

"През изминалите години на прехода някои политици се възползваха от организираната престъпност и подобни екстри. Има достатъчно предположения, но не и конкретни имена", посочи Цветанов, като допълни, че политиците мераклии не са само от една партия.

Вътрешният министър разясни, че операцията по задържане на Антон Петров-Хамстера е била предшествана от двегодишен период на събиране на доказателства за сексуална експлоатация на момичета. Преди него е задържан Митко Полицая, който се е отчитал на Петров. Арестуването му е било черешката на тортата в разследването.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...
Утре сутринта - студ, после - плаж
Пенсионираме се по-късно, но стажът намалява
Пилот, летял с L-39 Албатрос: И най-опитните понякога грешат
Есен ли? Нищо подобно не се задава на хоризонта!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).