ЦДГ "Наталия“ в район "Източен“ отпразнува 35-годишен юбилей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:39 / 18.05.2013
3457
Невероятно тържество направиха децата от ЦДГ "Наталия" в район "Източен" по случай 35-годишния си юбилей под мотото "Това е България". Чрез красиви танци, песни и патриотични стихове младите таланти сътвориха истински спектакъл, на който могат да завидят и професионални артисти. Публиката остана без дъх от дългите аплаузи на всяко изпълнение, а децата дълго не напускаха сцената, окрилени от родителската подкрепа. Митичният Орфей със златна лира, войници с ризници и мечове, нестинарки, коледари, сурвакари и дори цял сватбен ритуал показаха на зрителите малките възпитаници на детската градина, като на финала всички извиха пъстроцветно хоро.

Гости на тържеството бяха Надя Танева - директор на дирекция "Социално подпомагане", Елена Николова- експерт от Отдел "Образование" към Община Пловдив, Веселина Балджиева от район "Западен", много директори на детски градини от целия град. Стефка Симеонова- главе експерт"Образование и култура" и Емил Начев- зам. кмет връчиха на директора на ЦДГ"Наталия" Екатерина Загорска почетния знак на район "Източен" от името на кмета Петър Петров и пожелаха на всички много здраве и успехи


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Брутална катастрофа на столичен булевард, шофьорът лежи на пътя
Хампарцумян: Политическият дебат в България е на примитивното нив...
МВнР: България няма връзка с взривовете в Ливан и Сирия
Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив
Заснеха торнадо по Черноморието
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).