ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
COVID иновация: Хотелиер изхранва туристи на поточна линия | ||||||
| ||||||
Друга новост са специалните лампи, които не само затоплят храната, но и я дезинфекцират. Тези лампи се появиха у нас буквално отпреди няколко дни, каза хотелиерът и допълни: "Създаването на поточната линия беше провокирано от мерките, които трябваше да вземем заради пандемията от коронавирус". Голям плюс е, че храната се разсипва от служители на хотела, които могат правилно да комбинират основно с гарнитура. Така не остава храна, която после да се изхвърля. Обикновено туристите наблягат на основното и забравят да гарнитура, но с поточната линия им помагаме да не пропускат толкова полезните зеленчуци", казва хотелиерът. Инвестицията в поточната линия не е голяма, а ползите от нея са значителни. Големият проблем, според хотелиерът е, че поточната линия няма да може да бъде използвана на пълния си капацитет поне още месец заради липсата на туристи. Той очаква почти нулев месец юли и евентуално съживяване на сезона през август. |
Още по темата: | общо новини по темата: 17091 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/2849 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Годеж 17 години след първата им среща, когато са били деца
15:49 / 29.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:42 / 29.11.2024
От утре проблеми за шофьорите в Пловдивско
20:41 / 29.11.2024
Очевидец: Момиче бе в безсъзнание, откараха я към Пловдив
11:52 / 30.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета