ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Цените на над 1000 продукта в Kaufland падат до 14 ноември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 14.10.2023Коментари (1)4306
©
Освен предложенията в седмичната брошура, новите намаления ще бъдат валидни до 14 ноември, а клиентите лесно могат да се ориентират по червените етикети в избрания от тях Kaufland хипермаркет. Основни стоки като брашно, месни продукти, макаронени изделия, сирене и лютеница до детски храни, храни за домашни любимци и дрогерия и козметика ще бъдат обозначени с намалената си цена.

"В следващите седмици даваме възможност на нашите клиенти да планират своето пазаруване, като могат да се възползват от атрактивните намаления и богатия избор на стоки. Доказали сме, че съотношението цена-качество е от първостепенно значение за нас и винаги се стремим да предложим на нашите клиенти всичко, от което имат нужда в своя магазин“., коментира Ялчин Джем, търговски директор на Kaufland България и член на УС.

В периода от 16 до 22-и октомври, неделя, в Kaufland могат да бъдат закупени многобройни плодове и зеленчуци, сред които зелен лук и репички с марката "Брей!“ на промоционална цена. Разнообразие от месни продукти, колбаси и деликатеси с намаления над 15% очакват клиентите на ритейлъра на витрините с обслужване. Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват и от специалните намаления на избрани артикули.

В промоционалните предложения са и над 300 кисели и пресни млека, включително и козе и овче кисело мляко "Брей!“ от български ферми са намалени с минимум 20%.

Многообразие от хранителни продукти и артикули за дома са сред хитовите extra предложения 2 в 1 на Kaufland. От зехтин и кашкавал, до сладкиши, кафе и препарати за пране – всеки втори артикул е безплатен, като по този начин потребителите спестяват до 50%.

Над 60 прясно изпечени печива предлага на всички свои клиенти пекарната на Kaufland България тази седмица. Потребителите могат да закупят топла баница със сирене и извара с намаление от над 45% и багети с намаления над 35%. За любителите на вкусните десерти ритейлърът е подготвил донъти и торти с различни вкусове намалени с над 25%.

Всички актуални предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в седмичната брошура. 

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 64 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото "Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като гледам промоциите , започнах да си задавам въпроса те с колко % надценка продават, когато не са в промоция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пловдив - с най-мръсен въздух в ЕС
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: