Цвета Караянчева: За да има промяна в България ни трябва лидер, който знае как се защитават интересите на хората и може да отстоява българските приоритети пред Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:42 / 01.06.2024
1712
В празничния 1 юни водачът на листата на ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева се срещна и с жители на община Асеновград. Тук болшинството от хората споделиха, че са доволни от променения облик на града и бързото развитие на общината, които са благодарение на кмета от ГЕРБ д-р Христо Грудев и неговия екип, но не са доволни от развитието на държавата.

Според тях тя е в застой, разходите за живот непрекъснато растат, като повишаването на цените, включително на енергията и храните, се усеща от всички и трябват спешни мерки за овладяване на тези процеси. Хората искат и очакват промяна, но споделят, че не са я видели последните три години при управлението на "Промяната“.

"Наслушахме се на лъжи и нелепи обяснения, но при управлението на ПП-ДБ  не видяхме конкретни политики, не видяхме носене на отговорност.  Политиката е колективна игра, а ГЕРБ е отбор, силен  и мотивиран, който има лидер - с опит и чувство за отговорност, който знае как се защитават интересите на хората, на България и може да отстоява българските приоритети пред Европа.

За това е време ГЕРБ отново да вземе управлението във свои ръце, за да се случат всички промени, за които хората настояват. И не е важно дали ние ще влезем в парламента, важно е да имаме мнозинство, защото иначе никой от нас няма да бъде полезен нито на себе си, нито на хората, които са го избрали“, изтъкна Цвета Караянчева.

"Аз искам да живея в стабилна България, вие също, а единственият начин е със стабилното управление на ПП ГЕРБ. Само активното гласуване ще се противопостави на купения, на корпоративния вот. Нека бъдем активни,  нека бъдем единни и изберем ГЕРБ, подкрепете ни с номер 22 на 9 юни, за стабилна България в сигурна  Европа“, призова  асеновградчани  и Мараджиев.

Виж коментарите (1)

Още по темата (614):
28.06.2024 Новият областен управител на Пловдив встъпи в длъжност
27.06.2024 Проф. Александър Маринов: Реалната възможност да се състави правителство клони към нула
27.06.2024 Илия Зюмбилев: Оставам със силна вяра в Бог и в светлото бъдеще на Пловдив и областта
27.06.2024 Пловдив има нов заместник областен управител - Нурджан Караджова
26.06.2024 Иван Петков- Бебето: БСП е в огромна криза
26.06.2024 Изненадващо решение: Пловдив има нов областен управител!
Още новини от Национални новини:
Обявиха червен код за половин България!
Депутати от "Величие" са заплашвали един от основателите на парти...
Вижте какво ни чака в следващите часове
Задържаха българка, издирвана за трафик на бебета в Гърция
Автомобил се запали в движение на Дунав мост
Ето какво показват изследванията на водата в Черно море


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).